K2000 växer och söker…

K2000 växer och söker…

Platschef/Arbetsledare

Vi söker en flexibel och erfaren arbetsledare för mark och bygg.

Din uppgift blir huvudsakligen att besöka och övervaka våra pågående projekt ute på fältet. Arbetet består i att leda personal och ombesörja att tidsplaner och säkerhetsregler efterlevs. Du blir en länk mellan företagsledning och personal. Självklart kommer du även ha mycket kontakt med våra kunder.

Vi utför varierande arbeten, allt från enklare grävarbeten, läggning av marksten, till parkanläggningar. Allt från dränering och husgrunder till nyckelfärdiga hus.

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av arbetsledning, att du behärskar svenska språket i tal och skrift,  samt att du talar engelska. Ansvarskänsla och flexibilitet är något som präglar hela vår personalstyrka, vilket innebär att det även gäller dig.

B – körkort är ett krav. Viss vana av grävmaskin/lastmaskin är meriterande.

Vi håller en hög servicenivå gentemot våra kunder och detta är något som du också anser vara en självklarhet. Våra kunder skall kunna räkna med ett bra bemötande från alla som representerar företaget.

Vi lägger stor vikt vid personlighet.

Tjänsten avser heltid och 6 månaders provanställning tillämpas. Lön enligt överenskommelse. Bil tillhandahålles under arbetstid. Placeringsort är Stockholm Länna.

Endast skriftliga ansökningar via mail till cv@k2000.se eller per brev. Märk kuvertet ”cv”. Vi kan tyvärr ej ta emot telefonsamtal gällande ansökningar.

C-Chaufför sökes!

C-Chaufför sökes!

Vi söker idag en lastbilschaufför, fördelaktigt med YKB!

Om det verkar intressant, skicka gärna ett mail här via hemsidan, eller skicka ett med CV till cv@k2000.se

Pooltaksrenovering efter vintern!

Pooltaksrenovering efter vintern!

Vi fick i uppdrag av kund att fixa deras pooltak som hade börjat gå trögare efter vinter. Det visade sig att deras skenor hade flyttat på sig utav det spända trycket från själva taket.

IMAG0243IMAG0245

 

 

 

 

 

Så vi grävde ur själva spåret och gjorde rent, därefter så gjorde vi en form med armering, i rätt höjd som vi kunde gjuta en stabil grund i.

IMAG0253IMAG0249

 

 

 

 

 

Färdig räls efter grundgjutning samt infästning av kakan så att den inte vandrar efter nästa vinter!

IMAG0259